John Ebenezerson
Tlf: 52 23 30 12
Mail: johnjohnscafe@outlook.dk

JohnJohn's Café

 
  • Dagens ret uge 46-48
    Køkkenet åbner kl. 18.00
    Onsdag-torsdag:
    Voksne: 100 kr. Børn: 70 kr. inklusiv et glas vin, sodavand eller en øl.
    Stegt flæsk ad libitum den første onsdag i måneden: 120 kr. Børn 80 kr.
    Ud af huset mod forudbestilling: 90 kr. Børn: 70 kr. (hent selv)
    Fredag: 2 retter: Voksne: 140 kr. Børn: 90 kr.
    Ud af huset (en ret): 100/70 kr.
    Bordbestilling på tlf: 52 23 30 12

     

    Onsdag den 13/11: Krebinet med brasede kartofler, brun sovs, surt og sødt
    Torsdag den 14/11: Hjemmelavet forloren skildpadde
    Fredag den 15/11: Wienersnitzel + dessert eller irsk kaffe

    Onsdag den 20/11: Chilimarineret svinekam med ovnstegte kartofler og champion a la crene
    Torsdag den 21/11: Engelsk bøf med kartofler, brun sovs og hjemmelavet agurkesalat
    Fredag den 22/11: Helstegt oksefilet ovnkartofler, champion a la creme og garniture + dessert eller irsk kaffe

     

    Onsdag den 27/11: Frikadeller med kartofler, skysovs, hjemmelavet rødkål og agurkesalat
    Torsdag den 28/11: Skinke med grønlangkål, hvide og brunede kartofler
    Fredag den 29/11: Lukket pga. selskab


 
 
 
 
Johnjohn´s Café har en smiley. Tjek www.findsmiley.dk og læs anmeldelsen.
 
Arrangementer hos Johnjohn`s Cafe 2019:
 
 
 
**********************************
Den første onsdag i måneden:
Stegt flæsk ad libitum.
Voksne: 120 kr. Børn: 80 kr
 
******************************
Julefrokost i cafeen
Med jule/dansemusik fra anlæg
Lørdag den 30. november fra kl. 18.00 – 01.00
og
Fredag den 6. december fra kl. 18.00 – 01.00
Kun få pladser tilbage den 6 december

Menu:
3 slags sild
Æg og tomat
Varmrøget laks med rejer
Fiskefilet med remulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Skinke med grønlangkål og brune kartofler
Frikadeller hjemmelavet agurkesalat
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Lun leverpostej med bacon og champion
Roastbeef med tilbehør
Andebryst med appelsinsalat
Sylte med sennep og rødbeder
Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris: 225 kr. pr. kuvert
Pris for øl, sodavand, vin og snaps under maden (tre timer): 175 kr. pr. kuvert.
Bordbestilling på tlf: 52 23 30 12
 
 
Torebyhallen | Gl. Landevej 17, 4891 Toreby L  | Tlf.: 54 86 91 93 | mail@torebyhallen.dk